Forum Kamera!Akcja

Obecny czas: 20 Paź 2018, 22:53

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina




Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Jak to dokonczyc? Adobe After Effects
PostWysłany: 27 Mar 2009, 14:45 
Offline
Kamerzysta na Weselach

Rejestracja: 04 Sty 2007, 18:40
Posty: 36
Miejscowość: Rosja
Witam zaczolem robić sobie wedlug toturiala pewną scene lecz niewiem jak kazdy (render) zapisac by to byla scena filmowa w 1 calosci ( jak biore composition-> add to render q... to potem mi to zapisuje ale jako 5 filmow;/ a ja chce by to byl jeden! jak to zrobic nizej zazucam screna co chce zapisac jako 1 calosc
Image
aha i jak zmienic dysk na ktory ma zapisywac adobe after effect filmy?


Góra
 Profil  
 
 Temat postu:
PostWysłany: 27 Mar 2009, 17:04 
Offline
Może kiedyś zrobi swój pierwszy film

Rejestracja: 30 Sie 2007, 11:22
Posty: 176
Miejscowość: Gdańsk
Nie znam programów Adobe, ale w takim Finalu stworzyłbym nową sekwencję, gdzie na timeline wrzuciłbym po kolei każdy z tych 5 filmików i wyeksportował jako jeden długi.
Tych 5 oddzielnych raczej nie połączysz przy eksporcie, ale to tylko mój strzał.


Góra
 Profil  
 
 Temat postu:
PostWysłany: 27 Mar 2009, 19:34 
Offline
Kamerzysta na Weselach
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 Kwi 2007, 11:25
Posty: 30
Miejscowość: Szczecin
Skoro masz kilka kompozycji, kilka linii timeline, to i plików filmowych będziesz miał kilka. Stwórz po jeszcze jedną kompozycję i w niej po kolei na timeline umieść pozostałe, tam gdzie znajdują się interesujące Ciebie klipy. Po prostu musisz ją zrobić odpowiednio dłuższą...
Dysk, gdzie chcesz to to zapisać, zmieniasz bezpośrednio w zakładce render quene, klikając dwa razy na nazwę pliku wyjściowego.


Góra
 Profil  
 
 Temat postu:
PostWysłany: 28 Sie 2009, 22:05 
Offline
Kręci filmy komórką

Rejestracja: 26 Maj 2009, 18:59
Posty: 12
Miejscowość: Szczecin
Musisz zrobic tak jak powiedział JayB, czyli każdą z tych kompozycji zapisać jako jedna, a potem wszystko wrzucic do jednej nowej (takie kontenera) poustawiać i tyle.


Góra
 Profil  
 
 Temat postu:
PostWysłany: 30 Sie 2009, 07:58 
Offline
Kamerzysta na Weselach
Awatar użytkownika

Rejestracja: 15 Sie 2007, 12:16
Posty: 34
Miejscowość: Tuchola
ale skoro masz już wyrenderowane, to wrzuć wszystkie do virtualdub, zaznacz w video: direct stream copy i zapisz jako jeden plik. do wczytania kolejnych klipów używa się append avi segment.

pozdrawiam


Góra
 Profil  
 
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość


Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
Nie możesz dodawać załączników na tym forum

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group