Forum Kamera!Akcja

Obecny czas: 22 Kwi 2018, 06:06

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina




Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Hiper łacze do strony głownej po nacisnięciu logo portalu.
PostWysłany: 10 Lip 2010, 23:16 
Offline
Klapser
Awatar użytkownika

Rejestracja: 06 Gru 2008, 23:24
Posty: 80
Miejscowość: Śląsk
Do admina strony:
Proponuję wprowadzić pewne udogodnienie by po nacisnieciu na logo portalu, przenosiło nas odrazu na głowną strone forum. Nie raz jest tak że przekopuje się foryum po czym chciałoby sie poprostu przejsc do strony głownej, ale jak sie nacisnie to nic się oczywiście nie dzieje. Myslę że byłby to bardzo miły szczegół przy chodzeniu po stronie :)

Pozdrawiam!


Góra
 Profil  
 
 Temat postu:
PostWysłany: 11 Lip 2010, 07:15 
Offline
Może kiedyś zrobi swój pierwszy film

Rejestracja: 19 Sty 2008, 23:29
Posty: 170
Miejscowość: Ś-cie
Jest ale niewidzialne. Biały prostokąt pod logo - klikamy w lewy róg.


Góra
 Profil  
 
 Temat postu:
PostWysłany: 11 Lip 2010, 13:31 
Offline
Aktorzy jedza mu z ręki

Rejestracja: 13 Maj 2006, 15:42
Posty: 453
Faktycznie ;-)


Góra
 Profil  
 
 Temat postu:
PostWysłany: 11 Lip 2010, 21:38 
Offline
Kaskader w filmach porno
Awatar użytkownika

Rejestracja: 11 Lip 2008, 14:33
Posty: 294
Miejscowość: Góra
Była o tym rozmowa, ale chyba w shoutboxie, nie pamiętam. Cezary mówił coś o tym, że nie bardzo może zrobić coś, żeby w miejscu obecnego logo było to hiperłącze. Strona się wtedy sypie czy cuś.

I tak jak mówi Obywatel - w miejscu starego logo ciągle się to hiperłącze znajduje.


Góra
 Profil  
 
 Temat postu:
PostWysłany: 18 Lip 2010, 23:51 
Offline
Aktorzy jedza mu z ręki
Awatar użytkownika

Rejestracja: 06 Mar 2008, 17:27
Posty: 542
Miejscowość: Pruszków
W miarę dobre rozwiązanie w ostateczności (oczywiście nie omieszkam wspomnieć, że góra strony jest niezwykle obleśna). Korzystam z niego od początku.


Góra
 Profil  
 
 Temat postu:
PostWysłany: 19 Lip 2010, 00:52 
Offline
Aktorzy jedza mu z ręki
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 Sie 2008, 15:20
Posty: 474
Miejscowość: Poznań
Oj tak - ustawienie hiperłącza na obrazku to niesamowicie trudne zadanie.


Góra
 Profil  
 
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość


Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
Nie możesz dodawać załączników na tym forum

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group